Nasi doradcy żywieniowi
Zbigniew Wróblewski

Zbigniew Wróblewski

tel. 696 493 119

  

koordynator zespołu ds. doradztwa żywieniowego

  

więcej o mnie »

Wykształcenie kierunkowe

  • wyższe zootechniczne

Rozwój zawodowy

  • zootechnik
  • inspektor
  • doradca żywieniowy

Specjalizacja

  • żywienie przeżuwaczy

Skontaktuj się ze mną!

Mikotoksyny cz. 2. – co warto wiedzieć?

Zbigniew Wróblewski | | Doradztwo żywieniowe

W drugiej części naszej serii opowiem Państwu o wpływ mikotoksyn na wydajność i zdrowie zwierząt gospodarskich.

Czytaj więcej

Mikotoksyny cz. 1. – co warto wiedzieć?

Zbigniew Wróblewski | | Doradztwo żywieniowe

Warunki pogodowe podczas sezonu wegetacyjnego i żniwnego mogą znacznie zwiększać, z roku na rok , częstość występowania i stopień problemów z pleśnią…

Czytaj więcej

Determinatory jakości pasz

Zbigniew Wróblewski | | Doradztwo żywieniowe

Celem każdego programu żywieniowego jest osiągnięcie właściwej równowagi między dostępnymi składnikami paszy, w których całkowity skład pokarmowy…

Czytaj więcej

Doradztwo żywieniowe – klucz do efektywnego zarządzania stadem

Anna Nakonieczna | | Doradztwo żywieniowe

Jesteśmy świadomi, że potrzeby hodowców są różne i zależne od wielu czynników tj. modelu produkcji, wielkości gospodarstwa czy zaplecza paszowego.…

Czytaj więcej

Mamy przepis na menu Twoich krów

Marcin Wąż | | Doradztwo żywieniowe

Z nami nie musisz przechodzić „kuchennych rewolucji”! Twoje stado – nasza receptura na doskonałe żywienie. Nasi specjaliści mają sprawdzony przepis na…

Czytaj więcej

Wykorzystanie oceny kału do poprawy żywienia bydła mlecznego

Zbigniew Wróblewski | | Doradztwo żywieniowe

Ocena kału lub obornika może dostarczyć informacji na temat ogólnego stanu zdrowia, fermentacji w żwaczu i funkcji trawiennych u krów wysokomlecznych.

Czytaj więcej

Niezależni profesjonalni rzetelni

PFHBiPM | | Doradztwo żywieniowe

Jesteśmy zespołem profesjonalistów, specjalizujących się w pomocy poprzez wskazywanie optymalnych i nowoczesnych rozwiązań z zakresu żywienia bydła i…

Czytaj więcej